preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

18.11. DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA I ŠKABRNJE

Autor: Suzana Pracaić, 17. 11. 2020.

Pred nama je 18. studeni, naš državni praznik i neradni dan, Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje
Pozivamo učenike i roditelje da u svojim domovima zapale svijeće u čast poginulim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata, posebno djece.  
S ponosom i poštovanjem sjećamo se svih poginulih, umrlih i nestalih! Neka im je laka hrvatska zemlja! Počivali u miru!
 

 

Prijašnjih godina, u Krapini se Dan sjećanja na žrtvu Vukovara obilježavao ispred Glazbenog paviljona u Parku Matice hrvatske, paljenjem svijeća i prigodnim programom. I učenici naše škole, sa učiteljima pridružili su se svečanosti i odali počast poginulim braniteljima i civilnim žrtvama u Domovinskom ratu.

Ove godine, u okolnostima aktualne pandemije i poštujući epidemiološke preporuke, neće se održati okupljanje u parku, ali pozivamo i potičemo roditelje i učenike da u svojim domovima odaju počast žrtvama rata, bilo paljenjem svijeće, bilo razgovorom ili praćenjem programa na hrvatskoj televiziji.

S ponosom i poštovanjem sjećamo se svih poginulih, umrlih i nestalih! Neka im je laka hrvatska zemlja! Počivali u miru!
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / www.os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju