preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

OPROŠTAJ OSMAŠA

Autor: Suzana Pracaić, 24. 6. 2020.

 

 

 

 

 

 

Na zadnji dan nastave u našoj školi, u petak 19. lipnja, upriličen je  oproštaj (od) osmaša koji su kao prva (nadamo se i zadnja generacija) završili svoje osnovnoškolsko obrazovanje nastavom na daljinu - u virtualnoj školi.

No, da sve ne završi virtualno, pripremljen je kratki program koji je organizirala voditeljica KUD-a škole, učiteljica Andreja Klasić s razrednicama osmih razreda (8.a - učiteljica Marija Đurkin, 8.b - Tatjana Slivnjak-Mišić i 8.c - Marija Frinčić).

Glavni fotograf je bila učiteljica Anita Džaja te zahvaljujući njoj imamo uspomenu na taj događaj! Fotografije možete pogledati u FOTOGALERIJI!

Više o događaju ... u 'Više'

Program su vodile Marta Hršak i Mia Macan, učenice 8.b. Na početku programa prisutne je pozdravila ravnateljica Vlatka Družinec koja se na poseban način obratila osmašima sa željom i srećom u uspjehu u životu.

  

Kao običaj kod takvog događaja - učenici svakog razreda su pripremili, svoj dio programa, oproštaj na svoj način: kao pismo, kao zahvala, kao skeč... kao kao...

  

  

  

Program su popratili i osmaše su došli podržati učitelji i stručni suradnici uz nezaobilaznog 'DJ'-a, našeg domara g. Ivana.

I kako to ide, uz pjesmu "..kako je dobro, vidjeti te opet, staviti ruke na tvoja ramena"... i ples, dragi naši mali, ali sada već veliki osmaši, 'oprostili' su se od OŠ... 

 

I još neke fotografije koje je snimio pedagog Marko:

  

  

  

 

I još fotografije defektologinje Aleksandre:

  

s našom posebnom učenicom Irinom Peček, 8.a

 

i s ovogodišnjom 'najučenicom' Ivonom Herout, 8.b (proglašena odlukom UV)

 

Tekst napisala: Suzana Pracaić, školska knjižničarka

 
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / www.os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju