preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

S PONOSOM PREDSTAVLJAMO ČASOPIS "JUHUHU", AUTORICE KARLE HRŽICA

Autor: Suzana Pracaić, 26. 5. 2022.

Pri kraju ove školske godine, izašao je novi časopis koji je napisala i ilustrirala učenica 3.a razreda, Karla Hržica. Nazvala ga je "Juhuhu" : poučno - zabavni časopis za djecu. Možete ga prolistati i pročitati na sljedećoj poveznici: JUHUHU

Pročitajte što o svom časopisu govori sama autorica!

Kako je nastao JUHUHU ? 

Ideju za časopis dobila sam vidjevši razredni časopis prošlogodišnjeg 4.B razreda "Jupi". "Jupi" me je nadahnuo da sama napravim svoj časopis, a uz malo kreativnosti i mašte u tome sam i uspjela. Trebalo mi je negdje tri tjedna da ga izradim. Za mene to nije bilo teško, iako sam puno puta nešto krivo nacrtala ili napisala.  

Strip o JUHUHU maci 

Juhuhu maca je poznati lik u mom časopisu. Ona se nalazi na naslovnici  moga časopisa. U veselom stripu o njoj, saznajete kako je postala šarena. Juhuhu maca je nastala jer ja jako volim mace, a to ime povezala sam s nazivom časopisa. 

Maštovite pjesme 

Pjesme, priče i crteži u časopisu povezani su uz proljeće jer je proljeće moje omiljeno godišnje doba. "Juhuhu" je prepun crteža i bojanka jer jako volim crtati i to me opušta. To je bio proljetni broj Juhuhua jer je tiskan u svibnju, a tada se najviše osjeti proljeće. 

Tekst napisala Karla Hržica, 3.a

Karla Hržica
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / www.os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju