preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

Izbori za članove Dječjeg gradskog vijeća Grada Krapine

Autor: Ivana Bračević, 24. 2. 2022.

Poštovani,

objavljena je Odluka o raspisivanju izbora za članove Dječjeg gradskog vijeća Grada Krapine (dostupna klikom na poveznicu više).

Izbori će se ostvariti u periodu od 14. do 18. ožujka 2022. godine.

U Dječje gradsko vijeće biraju se po dva (2) predstavnika od V. do VII. razreda Osnovne škole Augusta Cesarca Krapina i Osnovne škole „Ljudevit Gaj“ Krapina. Dakle, naš je zadatak izabrati šest (6) predstavnika (po dva iz generacije V., VI. i VII. razreda), koji će sudjelovati u radu Vijeća koje je zamišljeno kao savjetodavno tijelo Grada Krapine s ciljem boljeg i potpunijeg ostvarivanja prava i potreba djece i njihovog participiranja u procesu donošenja i provedbe odluka i akcija koje utječu na kvalitetu života djece u gradu Krapini.

Za člana Vijeća može se kandidirati svaki učenik V. – VII. razreda Osnovne škole „Ljudevit Gaj“ koji:

- ima prebivalište na području Grada Krapine,

- je uzornog ili dobrog vladanja,

- nema izrečenu niti jednu od pedagoških mjera.

Mandat člana Vijeća je dvije (2) godine.

Učenici će o samom Dječjem gradskom vijeću, kao i o postupcima podnošenja kandidature i provedbe izbora detaljnije biti obaviješteni sljedećeg tjedna, po povratku sa školskih praznika. Pod "više" možete pogledati cijeli dokument.
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / www.os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju