preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

Obavijest za roditelje djece dorasle za upis u 1. razred školske godine 2022./2023.

Autor: Ivana Bračević, 17. 2. 2022.

Poštovani roditelji, počinjemo s aktivnostima vezanima za upis djece u 1. razred.

Sva djeca rođena od 1. travnja 2015. do 31. ožujka 2016. obvezna su pristupiti postupku utvrđivanja psihofizičkog stanja radi upisa u prvi razred osnovne škole.

Prvi dio testiranja (pedagoška obrada) odvija se od 7. do 18. ožujka 2022. u prostorijama matične škole „Ljudevit Gaj“ Krapina (Trg Stjepana Radića 1, Krapina).

Drugi dio testiranja (liječnički pregled) odvija se od 6. do 21. travnja 2022. u Zavodu za javno zdravstvo Krapina - Ambulanta školske medicine (Mirka Crkvenca 1, Krapina).

Obavijest o terminu dolaska u školu i ambulantu dobit ćete poštom na Vašu kućnu adresu.

Pod opcijom "više" nalaze se upute za obradu u školi. 

                                  

UPUTE ZA PROCJENU U ŠKOLI:

1. U pratnji treba biti samo jedan roditelj, na pregled treba doći u utvrđenom terminu i nije potrebno zadržavati se dulje od toga.

2. Obavezno sebi i djetetu izmjerite temperaturu kod kuće, neposredno prije dolaska u školu. Ukoliko Vi i/ili Vaše dijete imate tjelesnu temperaturu višu od 37.0 °C, kašalj, grlobolju, poteškoće u disanju i druge simptome koji upućuju na zarazu COVID-19 ili ako Vam je izrečena mjera samoizolacije, molimo da ne dolazite na pregled (telefonski će biti utvrđen naknadni termin).

3. Na procjenu dolazite na donji ulaz Škole (sa strane parka) i na prostoru školskog igrališta čekate dok Vas ne pozovu djelatnici škole.

4. Obavezno je održavanje fizičke udaljenosti 1,5 – 2 metra; odrasli trebaju nositi zaštitnu masku, djeca ne.

MOLIMO VAS DA sa sobom ponesete kopije relevantne medicinske dokumentacije/specijalističkih liječničkih nalaza, nalaza logopeda i/ili psihologa, kako biste ih mogli uručiti stručnim suradnicima u školi.

 

UPUTE ZA PREGLED U AMBULANTI nalaze se u Obavijesti roditeljima Upravnog odjela županije koju ćete dobiti poštom na kućnu adresu zajedno s pozivom škole. Zdravstvenu iskaznicu, cjepnu knjižicu, zubnu putovnicu i laboratorijske nalaze nosite isključivo na pregled u ambulantu. Prema preporuci Medicinsko-biokemijskog laboratorija Doma zdravlja KZŽ – Krapina, obavljanje laboratorijskih pretraga (vađenje krvi i nalaz urina) obavlja se SUBOTOM od 8:00 do 10:00 h.

OSTALE UPUTE nalaze se u pismu koje će Vam stići na kućnu adresu, a za dodatne informacije možete se obratiti stručnim suradnicima u školi na telefonske brojeve:

049/300-162 – pedagog

049/373-517 – defektologinja

Radujemo se vašem dolasku!
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / www.os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju