preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

SVEČANI PRIJEM PRVAŠIĆA

Autor: Ivana Bračević, 7. 9. 2021.

Prvi dan škole za sve je školarce, učitelje i roditelje poseban događaj, a ponajviše su uzbuđeni prvašići jer je to njihov PRVI DAN ŠKOLE.

I ove godine naša škola priredila je svečani doček za učenike prvoga razreda i njihove roditelje. Na početku svečanosti ravnateljica Vlatka Družinec pozdravila je goste prigodnim govorom i zaželjela im ugodan boravak u našoj školi. Kako bi se prvašići što ugodnije osjećali, učenici bivšega 4. b razreda (Ivan Kovačec, Vita Zubić, Kaja Presečki, Hana Šimunić, Petra Štrok i Marta Žnidarić) pripremili su igrokaz „Svojeglavo slovo“. Nakon predstave učenici su sa svojim učiteljicama Vesnom Požgaj i Marijom Klasić otišli upoznati učionicu prvoga razreda, a pedagog  Marko Koprivnjak upoznao je roditelje s organizacijom rada škole. Učiteljice su ukrasile učionicu, priredile prigodne poklone za svoje učenike i provele radionice upoznavanja i predstavljanja. U veselom i ugodnom ozračju učenici su napustili prostore škole s obećanjem da će se drugi dan vratiti, ali sa školskom torbom punom knjiga i bez roditelja.

Kako je izgledao njihov prvi dan škole, pogledajte u Foto-galeriji. 

Članak napisala Marija Klasić, učitelj savjetnik
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / www.os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju