preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE 2021./2022.

Autor: Vlatka Družinec, 3. 9. 2021.

Dragi učenici Osnovne škole „Ljudevit Gaj“ Krapina i poštovani roditelji, 

i ovu nastavnu godinu započinjemo uz određena ograničenja i epidemiološke mjere zbog proglašene pandemije virusa COVID-19, ali su one malo ublažene u odnosu na one koje su bile na snazi prošle školske godine. 

Temeljni dokument za izradu epidemioloških mjera koje svaka škola primjenjuje sukladno svojim prostornim i materijalnim uvjetima donijeli su Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Epidemiološke mjere koje se primjenjuju u Osnovnoj školi „Ljudevit Gaj“ Krapina i s kojima se učenici trebaju dobro upoznati možete pročitati OVDJE.

Prijevoz učenika

Za vrijeme obustave prometa preko nadvožnjaka Lepajci bit će organiziran na način da jedan autobus prometuje na relaciji Velika Ves – Krapina Pekom (Velika Ves- Lepajci- Ruka-Popovci- Polje-Krapina Pekom-Krapina Kotka), a drugi autobus na relaciji Gornja Pačetina – Krapina Pekom (Gornja Pačetina- Krapinski Vidovec- Pretkovec- Tkalci- Krapina Pekom- Krapina Kotka).

Vozni red možete vidjeti OVDJE

Organizacija prostora

Raspored zvona

Budimo odgovorni i čuvajmo se!
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / www.os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju