preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

VIDEO-ZAHVALA I ZADNJI SAT RAZREDNOG ODJELA 4.B

Autor: Suzana Pracaić, 17. 6. 2021.

Kako je lijepo kad se sve sretno i veselo završi!?! Ova škoska godina je bila posebna za učenike 4.B. Nisu ni sanjali da će ih projekt "Njezino veličanstvo kopriva" vinuti u državne vode. Koliko je taj projekt bio poseban, na zadnjem satu SRO, učiteljica Marija Klasić i knjižničarka Suzana Pracaić prisjetili su učenike o aktivnostima i etapama projekta.

Prikazana je prezentacija o cjelokupnom projektu i video-uradak kao zahvala za osvojeno 1. mjesto na držanom natječaju Ljekovita lektira. Video je pomogla složiti i objaviti na našem Youtube kanal učiteljica informatike Ivana Bračević. Na kraju sata su svi učenici primili Pohvalnice i na dar bilježnice s motivom Noći knjige. Za ostale sudionike u projektu pripremljene su Zahvalnice.

Još čekamo posebne nagrade za učenice, osvojene knjige od Hrvatske udruge školskih knjižničara.

PREZENTACIJAhttps://view.genial.ly/60925677aedeab0d4fdb3e87/presentation-projekt-kopriva-2

VIDEO-ZAHVALAhttps://www.youtube.com/watch?v=ztnmZb02ppQ​

 

Kako je to izgledalo, pogledajte fotografije:

podjela zahvalnice s bilježnicom Noći knjige svima

Zahvaljujemo učiteljici informatike Ivani Bračević na uloženom trudu i pomoći oko stvaranja videa kao zahvale za osvojeno 1. mjesto na državnom natječaju Ljekovita lektira, koji smo poslali na manifestaciju Knjižna booka (online sudjelovanje) i organizatoru Noći knjige 2021.

Posebna hvala i g. Tinu Macanu na ustupljenom dijelu snimke škole i Krapine iz zraka, snimljeno za potrebe Dana škole, da svima pokažemo iz koje škole i grada dolazimo!

Osjećam se ponosno što sam dio te prekrasne priče!

učenice s nagradama

poklon knjige za knjižnicu

ruksak s bedževima za knjižničarku

     

bilježnice za sve učenike 4.b

 

   

 

Članak napisala Suzana Pracaić
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / www.os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju