preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

Školske torbe i pribor prikupljeni u sklopu humanitarne akcije „Od mene za tebe“ dostavljene u OŠ Braća Ribar Sisak

Autor: Ivana Bračević, 11. 3. 2021.

Dragi učenici, roditelji i učitelji,

u srijedu, 3. ožujka 2021., uputili smo se u Sisak kako bismo dostavili školske torbe i pribor kojeg ste, u sklopu humanitarne akcije „Od mene za tebe“, donirali upravo vi. U Osnovnoj školi Braća Ribar Sisak dočekala nas je ravnateljica, gđa Vesna Šebek, kojoj smo predali 25 školskih torbi ispunjenih školskim priborom, a uručena joj je i značajna količina viška pribora koji nije stao u potpuno opremljene ruksake. Djece, nažalost, nije bilo u školi zbog provođenja nastave na daljinu, pa im nismo osobno mogli uručiti torbe i pribor i sve vaše lijepe želje.

Uz primopredaju prikupljenih donacija, s ravnateljicom smo dogovorili daljnju suradnju i povezivanje dviju škola s ciljem uspostave prijateljskih odnosa, kako među učenicima, tako i među učiteljima.

U ponedjeljak, 8. ožujka 2021., a po povratku učenika u školu, ravnateljica Vesna Šebek ugodno nas je iznenadila i raznježila porukom da su učenici oduševljeni našom donacijom.

U ovoj nam objavi još preostaje učenicima i djelatnicima OŠ Braća Ribar Sisak zaželjeti puno sreće, mira i zdravlja, kao i svima vama, uz  zahvalu na lijepoj humanitarnoj gesti.

U Foto-galeriji možete pogledati nekoliko  fotografija  naše humanitarne akcije

Pripremili: Marko Koprivnjak i Aleksandra Podsečki
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / www.os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju