preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

OBAVIJEST O POČETKU NOVE NASTAVNE GODINE 2020./2021.

Autor: Administrator , 3. 9. 2020.

Dragi učenici i roditelji!

Pred nama je nova nastavna godina koju ćemo započeti u posebnim okolnostima. U školi smo pripremili sve kako bi učenici bili sigurni i zaštićeni.

Zbog posebnih epidemioloških i organizacijskih mjera nastava će se odvijati u dvije smjene. Učenici razredne nastave ići će u jednu smjenu, a učenici predmetne nastave u drugu smjenu. Smjene će se svaki tjedan rotirati.

Prijevoz učenika biti će organiziran. Učenici putnici u autobusu nose maske i poštuju propisane mjere.

Nastavna godina 2020./2021. započinje u PONEDJELJAK 7. rujna 2020. godine.

Prvi dan nastave učenici će nastavu imati prema rasporedu sati (osim učenika 1. razreda). Na satu razrednika učenici će se upoznat sa svim epidemiološkim mjerama i organizaciji nastave, preuzet će komplete udžbenika i izjave za roditelja o preuzimanju udžbenika te platnene maske koje je osigurao Grad Krapina.

Na ulazu učenici dezinficiraju potplate, preobuvaju se na garderobnom mjestu, peru ruke i ulaze u svoju učionicu. Učitelji će koordinirati ulazak i izlazak učenika iz škole kako bi se održavala socijalna distanca između učenika.

VAŽNO! Učenike je prije polaska u školu potrebno upoznati s Epidemiološkim mjerama zaštite za učenike i roditelje (klik za otvaranje!).

Upućujemo roditelje na dokumente:

Veselimo se ponovnom susretu i s nestrpljenjem vas očekujemo!

Svim učenicima želimo sretan i uspješan početak nove nastavne godine.

Budimo odgovorni i čuvajmo se!
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / www.os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju