preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid-19

Autor: Administrator , 26. 8. 2020.

Poštovani roditelji,

Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavili su Upute (klik za otvaranje!) za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. koje će biti prilagođene mogućnostima škole. 

Nastava će se od 7. rujna 2020. održavati u školi za sve učenike od 1. do 8. razreda sukladno epidemiološkim mjerama i posebnoj organizaciji nastave. Svi učenici obvezni su dolaziti na nastavu u školu i pridržavati se epidemioloških mjera.

Molimo roditelje:

  • da upoznaju svoje dijete s Uputama i objasne važnost odgovornog ponašanja u školi, ali i izvan škole
  • da ne dolaze u pratnji djeteta/učenika ako imaju simptome zarazne bolesti (npr. povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje), ako im je izrečena mjera samoizolacije ili ako imaju saznanja da su zaraženi s COVID-19,
  • da ne dovode dijete/učenika u ustanovu ukoliko:
    • ima simptome zarazne bolesti (npr. povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje)
    • ima izrečenu mjeru samoizolacije
    • imaju saznanja da je zaraženo s COVID-19
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / www.os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju