preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

ŠKOLA JE OSIGURALA SVE POTREBNE UVJETE ZA SIGURAN POVRATAK UČENIKA I DJELATNIKA U ŠKOLU

Autor: Vlatka Družinec, 22. 5. 2020.

Poštovani roditelji,

prema  Uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo  i  Preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja nema prepreka za održavanje nastave u školi za učenike razredne nastave od 25.05.2020.

Škola je osigurala sve potrebne uvjete za siguran povratak učenika i djelatnika u školu od ponedjeljka, 25.05.2020.

U školi će se održavati redovita nastava i nastava izbornih predmeta, dok se izvannastavne aktivnosti neće održavati. Potiče se održavanje TZK na otvorenom.

Učenici koji iz objektivnih ili subjektivnih razloga neće krenuti u školu u ponedjeljak pratit će nastavu kod kuće („Škola na trećem“ i komunicirati sa svojim učiteljicama). Moguće je da se učenici i naknadno priključe nastavi u školi.

U školi će biti osigurana prehrana za učenike. Prijevoz za učenike putnike biti će organiziran.

EPIDEMIOLOŠKE MJERE vrijede samo za učenike od 1. do 4. razreda koji nastavu pohađaju u školi od 25. svibnja. Mjere su izrađene prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Molimo da ih pročitate, s njima upoznate svoje dijete prije dolaska u školu i objasnite djetetu na njemu razumljiv način zašto te mjere postoje i potaknete ga da ih se pridržava.

Upućujemo Vas na dokument ODGOVORI NA ČESTO POSTAVLJENA PITANJA ZA RODITELJE.

O svim detaljnijim informacijama obavijestit će Vas učiteljice. 

Veselimo se ponovnom susretu!

Školska knjižnica radi svaki dan od 7,30 do 13,30 sati.
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / www.os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju