preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

OBAVIJEST ZA RODITELJE

Autor: Vlatka Matejaš, 13. 3. 2020.

Poštovani roditelji,

OD PONEDJELJKA, 16.03.2020., U SVIM OSNOVNIM ŠKOLAMA NEĆE SE ODRŽATI NASTAVA I KRENUTI ĆE IZVOĐENJE NASTAVE NA DALJINU.

Škola je provela tehničke pripremne aktivnosti vezane uz organizaciju nastave na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije.

Isporuka obrazovnih sadržaja:

Za učenike razredne nastave Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizirat će u suradnji s Hrvatskom radiotelevizijom na 3. programu nastavu u programu pod nazivom Škola na Trećem:

Razred:

Termin:

  1. Razred OŠ

8-10 h

  1. Razred OŠ

10-12,30 h

  1. Razred OŠ

13-16 h

  1. Razred OŠ

16-19 h

 

Prvi dan emitiranja nastave na daljinu preko HRT 3 biti će u ponedjeljak, 16.03.2020.

Reprize emisija se mogu gledati na HRTi: Škola na Trećem

Za učenike predmetne nastave osnovnih škola svaki dan će biti definiran raspored i pripremljeni sadržaji za online nastavu od 4 do 5 sati u virtualnim učionicama u koje će učenici biti uključeni. Sadržaji će uključivati videosnimke predavanja i dodatne materijale.

Sportska televizija emitirat će nastavne sadržaje za predmetnu nastavu u razdoblju od 8 do 14 sati.

Za sve učenike online nastava počinje u ponedjeljak, 16.03.2020. prema rasporedu i smjenama koje će odrediti MZO i objaviti na mrežnim stranicama.

Škola će osigurati prihvat učenika koje roditelji nisu u mogućnosti ostaviti pod nadzorom kod kuće. Učenici će u školi pratiti nastavu na programu HRT 3 ( za njih neće biti organizirana nastava nego će pratiti obrazovni program na televiziji ili će sudjelovati u nastavi na daljinu uz praćenje učitelja).

Panici nema mjesta, ali je potrebno situaciju shvatiti ozbiljno i odgovorno postupati. Molimo Vas da redovito pratite mrežne stranice škole na kojima će se objavljivati aktualne informacije.

 

Vlatka Družinec, ravnateljica Osnovne škole "Ljudevit Gaj" Krapina
    049 373 702      091 3737 020
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / www.os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju