preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

Natjecanje HCK-a

Autor: Anita Džaja, 8. 3. 2020.

U subotu 7. ožujka 2020. godine u OŠ Đurmanec održalo se 24. Natjecanje mladih HCK-a u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Krapina. U kategoriji podmlatka natjecale su se ekipe iz pet osnovnih škola: OŠ Ljudevit Gaj Krapina, OŠ Augusta Cesarca Krapina, OŠ Gornje Jesenje, OŠ Đurmanec te OŠ Antuna Mihanovića Petrovsko, dok su se u kategoriji mladih natjecale dvije ekipe Srednje škole Krapina.

U nastavku pročitajte opširnije!

Našu školu predstavljala je ekipa „Zlatice“ koju čine učenici Marta Hršak, Santana Barušić i Antonija Kunštek iz 8.b razreda, Nives Kranjčec iz 8.c razreda te Klara Nizić i Patrik Strmečki iz 7.b razreda pod mentorstvom učiteljice njemačkog jezika Martine Kovačec. Naša ekipa pokazala je dobro poznavanje pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca i spremnost na kvalitetno pružanje prve pomoći te je na natjecanju osvojila prvo mjesto! Naša ekipa i jedna ekipa Srednje škole Krapina sudjelovat će na Međužupanijskom natjecanju koje će se održati 4. travnja 2020. godine u Međimurskoj županiji.

Čestitamo!

Pripremila: Martina Kovačec
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / www.os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju