preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

"Ona je tako vedra i nasmijana" - Nastavak akcije Plastičnim čepovima do skupih lijekova

Autor: Anita Džaja, 5. 2. 2020.

Neumorni u akciji skupljanja čepova nastavljamo dalje uz različite aktivnosti u svrhu motiviranja učenika za pomoć oboljelima, recikliranje, veću brigu za vlastito zdravlje te veću informiranost o svemu navedenom.

Tako nam je prošli tjedan u petak, i ovaj tjedan u utorak u posjet došla naša Sara. Neumorno svjedoči o svojem iskustvu borbe s leukemijom, poziva na zahvalnost za dar života i zdravlja, osvaja vedrinom i pozitivom.

Uz to smo svjedočili njezinim srdačnim susretima s bivšom razrednicom Tatjanom Slivnjak Mišić i učiteljicama koje su joj predavale. Njezina vedrina, optimizam i mudrost nakon svega proživljenog osvajaju, a o tome ćemo pisati i sljedećih tjedana, kao i o njezinom iskustvu iz kojeg je izašla kao pobjednik. Također ćete moći pročitati i dojmove učenika, kao i akcije koje nas tek čekaju, a kojima je cilj postići sve navedeno na početku, a i vidjeti da su naši pobjednici od zloćudnih bolesti zapravo naši učitelji i učiteljice koji nas potiču da cijenimo i zahvaljujemo za dar života i zdravlja.

Zahvaljujemo Sari i njezinoj obitelji na suradnji  i radujemo se novim susretima.

Više fotografija pogledajte u našoj foto-galeriji!
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / www.os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju