preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

Mali razredni projekti "Upoznajemo zavičaj" - Posjet rodnoj kući Ljudevita Gaja

Autor: Anita Džaja, 21. 1. 2020.

U ponedjeljak, 20. 1. 2020. godine, u sklopu Malog razrednog projekta "Upoznajemo zavičaj", učenici 6.b razrednog odjela posjetili su rodnu kuću, tj. Muzej Ljudevita Gaja. Uz stručno vodstvo kustosa muzeja, gospođe Vesne Kunštek, obišli su Muzej. 

Fotografije pogledajte u našoj foto-galeriji, dojmove učenika pročitajte u nastavku, a više o Muzeju pročitajte na linku http://www.krapina.net/muzej_ljudevita_gaja.asp

Dojmovi učenika:

Lucija: Jučer je bilo savršeno. Prvo smo išli u rodnu kuću Ljudevita Gaja. Saznali smo puno toga. Bilo je zanimljivo i poučno. Nakon toga išli smo u školu gdje smo proslavili rođendane. Bilo nam je prekrasno i jedva čekam novi izlet. 

Dana: Bilo je zanimljivo i poučno. Voljela bih da idemo na još takvih mjesta na kojima ćemo nešto naučiti.

Petra Ž.: Jučer smo posjetili rodnu kuću Ljudevita Gaja u kojoj se nalazi Muzej Ljudevita Gaja. Voditeljica nam je ispričala mnogo zanimljivih i poučnih stvari o životu Ljudevita Gaja. U kući smo vidjeli razne predmete. Neki su nam izgledali smiješno, a kraj drugih smo se pitali kako su ljudi živjeli u to vrijeme. Sve u svemu, ovo je bio vrlo zabavan izlet, a i puno smo naučili. Sviđaju mi se ovi razredni projekti i svaki je sve bolji i bolji.

Fotografija: Petra Capek i Noa Rihtar
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / www.os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju